Postkort illustrert av Harald Damsleth

Som det fremgår av menyen til venstre har jeg sortert postkortmotivene til Damsleth på de forskjellige forlag som han utførte oppdrag for. Dette gir en naturlig inndeling i serier og perioder, og et godt grunnlag for stadfestelse av kronologisk rekkefølge. Jeg har angitt utgivelsesår for de enkelte serier basert på informasjon fra forlagene og/eller min registrering av tidligst kjent datering for hvert kort, påført for hånd eller poststemplet. Jeg tar forbehold om at opplysningene i oversikten på dette grunnlag kan være unøyaktige.

Bak oversikten ligger mer enn 20 års registreringsarbeid, men det betyr hverken at oversikten er feilfri, fullstendig eller avsluttet. Sidene blir oppdatert i takt med at jeg kommer over nye, relevante opplysninger. Skulle du ha noe å bidra med i den forbindelse, hører jeg gjerne fra deg! Jeg ville være veldig takknemlig for å få tilsendt en fargescan av for- og bakside av eventuelle postkort som mangler eller er feilaktig beskrevet i denne oversikt.

Har du Damsleth-materiale du ønsker å selge/bytte bort, eller søker du objekter til egen samling, kontakt meg på per@schulze.no - eller ring 92 05 05 05.

Vennlig hilsen,
Per W. Schulze